Hirdetés
. Hirdetés

Új lézerköltség-felező multifunkciós a HP-től

|

A HP OfficeJet Pro 8600 Plus e-AiO kellékanyag költsége kiemelkedően alacsony.

Hirdetés

A HP Officejet Pro sorozat már néhány éve piacon van, azok számára biztosít optimális megoldást, akik 500-2500 oldal körüli havi mennyiséget produkálnak irodájukban. E réspiac számára ugyanis az olcsó lézernyomtatók túl drágán dolgoznak, a nagyobb, alacsonyabb lapköltséggel üzemeltethető óriások pedig lfeleslegesek és megfizethetetlenek. Az eddig is igen sikeres 8500-as modellek utódja az új 8600 lesz, mely barátságosabb formával és lézergyors duplex nyomtatással kecsegtet, emellett tovább viszi az igen alacsony, várhatóan továbbra is 4-5 Ft körüli monokróm oldalköltséget és az ezzel arányos módon visszafogottan olcsó színes dokumentumnyomtatást. A fejlett tintasugaras, pigment tintás nyomtatórendszer a hírek szerint közel lézernyomtató minőségben dolgozik majd normál, közönséges papíron is, emellett energiafogyasztásban is felezi a lézernyomtatók igényeit.

 


4,3 hüvelykes színes érintőképernyő segíti a munkát, ami most már messze túlmutat a klasszikus nyomtat, másol és szkennel hármason. A munka negyedik pillére természetesen az Internet, az ePrint kompatibilitás révén saját email címet kaphat a nyomtató és ily módon is bármilyen mobil eszközről is nyomtathatunk rá. Az ePrint alkalmazásokkal nem csak nyomtathatunk különféle netes tartalmakat, de szkennelhetünk például Google Docs-ba vagy Box.net-re. Az iOS eszközök natív AirPrint támogatása révén Apple táblagépekről, iTouch-ról és iPhone-ról is egy két érintéssel nyomtathatunk az új HP multifunkciósra.

 

Aki kételkedne abban, hogy a lézernyomtatókhoz közel álló minőség tintasugaras alapokon is elérhető, annak tisztelettel utalnánk az Officejet 8500 Pro tesztjére is. Ugyanerre a minőségre vagy kicsit jobbra számíthatunk az új generációban, plusz gyorsabb, teljes sebességű duplexre.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.