Hirdetés
. Hirdetés

Új logót kap a Photoshop

|

John Nack Adobe-blogja arról számol be, hogy a közeljövőben megváltozik a grafikus program arculata.

Hirdetés

Az Adobe-blogon közzé tett, új tervezésű logó képviseli majd a programcsaládot, ami a közeljövő marketing- és médiaanyagain is rövidesen megjelenik. Az új logó a cég elképzelései szerint egyszerre jelképezi a gazdag múltat, a technikai minőséget, valamint a Photoshopra jellemző aprólékosan kidolgozott részleteket, amelyek a digitális képszerkesztés csúcsává avatták a szoftvert.

see_whats_possible.jpg

A (természetesen) garázsprojectként induló Photoshop az idők folyamán egy teljes termékcsaláddá nőtte ki magát (Photoshop CS3, Photoshop CS3 Extended, Photoshop Lightroom, Photoshop Elements, Photoshop Album), amihez hamarosan a Photoshop Express is csatlakozik.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.