Hirdetés
. Hirdetés

Új Lumix érkezett

|

A Panasonic bemutatta új digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli (DSLM) fényképezőgépét a LUMIX GX880-at, amelyet kifejezetten a látványos szelfik készítésére fejlesztettek ki.

Hirdetés

A 16,0 megapixeles, aluláteresztő szűrő nélküli Digital Live MOS képérzékelő a Venus Engine processzorral együtt éles, nagy felbontású, részletgazdag és kontrasztos képeket alkot lenyűgöző színekkel és akár 25600-as ISO értékkel. A kontraszt autofókusz rendszer DFD (Depth From Defocus) technológiát alkalmaz és kimagasló sebességet és pontosságot ér el, mivel a fényképezőgép és az objektív között 240 képkocka per másodperc sebességgel továbbítja a digitális jeleket, így ultra gyors, körülbelül 0,07 másodperc alatti autofókuszálást ér el.

Hirdetés

A LUMIX GX880 képes folyamatos, nagy felbontású QFHD 4K videókat készíteni 3840x2160 felbontással 30p / 25p vagy 24p minőségben MP4 formátumban. A 4K technológiának köszönhetően a felhasználók a 4K FOTÓ és az általa elérhető többfajta funkció, például a Fókuszsorozat (Focus Stacking), az Utófókuszálás (Post Focus) és a Fénykompozíció (Light Composition) előnyeit is élvezhetik. További kreatív szabadságot biztosít a Kreatív vezérlés (Creative Control), a Kreatív panoráma (Creative Panorama) és a Fotóstílus (Photo Style) funkció, amelyben az L.Monochrome üzemmód is megtalálható. A LUMIX GX880 nem csak rögzíteni tudja a képeket RAW formátumban, de a fényképezőgép fel is tudja dolgozni ezeket a fájlokat.

A 3,0 hüvelykes 1040K képpontos hátlapi érintőkijelző körülbelül 180 fokban elforgatható, a fényképezőgép pedig automatikusan Önarckép üzemmódba (Self Shot) vált, ha a kijelzőt átfordítják. Az Önarckép üzemmódban számos szelfifunkció érhető el a LUMIX GX880-on, köztük a 4K szelfi is. A GX880 a kép vágása nélkül is támogatja a 4K szelfit, hogy a szélesebb látószögnek köszönhetően a háttérben álló alanyok vagy a táj is megjelenhessen a képen*4. Az éjszakai önarckép módban az elő- és háttérben álló személyeket is élénkebben tudja megörökíteni. A szépészeti funkciókkal, mint a Bársonyos bőr (Soft Skin) és a Karcsúsítás (Slimming) valamint a Defókuszálás (Defocusing) elsősorban a női felhasználók készíthetnek még vonzóbb portré képeket. A szűrőket nem csak önarckép, hanem normál üzemmódban is lehet alkalmazni.

A képkészítés után további esztétikai/sminkelési retusálást lehet végezni a fényképezőgépben a Szépészeti retusálással (Beauty Retouch). A Háttérvezérléssel (Background Control) a felhasználók a helyzettől függően kiválaszthatják, hogy a hátteret élesen vagy emosódottan (defókuszáltan) szeretnék látni. Önarckép üzemmódban panoráma képet is lehet készíteni.

 

A LUMIX GX880 többféle fotósegéd funkciót, például Intelligens automata módot (iA) és Jelenet segédet (Scene Guide) is kínál azok számára, akik még csak most ismerkednek a digitális, cserélhető objektíves fényképezőgépekkel. A gyakran használt Portré és Gyermek módok külön gyorselérést is kaptak az üzemmódválasztó tárcsán. Miután a felhasználó kiválasztja a tárcsával az üzemmódot, automatikusan aktiválódnak az adott jelenethez tartozó optimális beállítások.

A narancs, pink, ezüst és fekete színben is kapható LUMIX GX880 hagyományos formája kecses és stílusos megjelenést biztosít. A LUMIX GX880 Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik, hogy rugalmasabban lehessen képeket készíteni, amiket azután bárhonnan és bármikor könnyen megoszthat másokkal is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.