Hirdetés
. Hirdetés

Új Mac OS X és iWork 09 magyarul is

|

Ingyenesen letölthető a magyar nyelvű iWork ’09 és a Mac OS X legfrissebb verziója.

Hirdetés

A frissített operációs rendszer, a Keynote bemutatókészítő 5.0.2, a Numbers táblázat-kezelő 2.0.2 valamint Pages szövegszerkesztő 4.0.2 magyar nyelvű verziója ingyenesen letölthető az Apcom weboldaláról, valamint térítésmentesen elérhető valamennyi hivatalos hazai viszonteladónál. Mindkét telepítő csomag az azonos verziójú, angol nyelvű programokra is telepíthető.

 

 

iwork09.jpg


Az iWork '09 újdonságai

A Keynote '09 szolgáltatása, a Magic Move lehetővé teszi, hogy egyszerű átmeneteket egymáshoz kapcsolva a több dián ismétlődő elemek helyzete, mérete, iránya vagy át-látszósága folyamatosan változzon. A szöveges átmenetek látványosan változtatják a szöveges elemeket az új diára lépéskor. A fejlett objektum-animációk segítenek az elő-tűnő vagy eltűnő grafikus elemeket látványos vizuális hatásokkal fűszerezni. A 3D grafikonok már hengeres változatban vagy ferde élekkel is elérhetőek, emellett az Apple fejlesztői új textúrákat és 3D hatásokat is beépítettek. A külön megvásárolható Keynote Remote programmal a bemutatók az iPhone vagy iPod Touch készülékről is vezérelhetők.

A Pages '09 teljes képernyős nézete segít a munkára koncentrálni, és csak akkor mu-tatja a menüket, gombsorokat és palettákat, ha azokra tényleg szükség van. Ez a nézet új sablonokat is elérhetővé tesz, melyeknek köszönhetően a dokumentum egyes elemeit rendkívül egyszerű elrejteni, előhívni vagy átrendezni. A MathType 6 támogatás segít a műszaki szakembereknek és matematikusoknak komplex egyenletek és formulák esztétikus megjelenítésében. Az EndNote X2 támogatás megkönnyíti a bibliográfiai hivatkozások korrekt kezelését. A Pages '09 tartalmaz negyven Apple-tervezésű sablont is, köztük hírleveleket, plakátokat, diplomákat és fejléces levélpapírokat.

 

 

mac2.jpg


A Numbers '09 új technikát kínál az adatok oszlopokba rendezéséhez, melyeket ezt követően egyszerűen lehet elrejteni, előhívni vagy átrendezni, így segít a nagy adat-mennyiségek kényelmes feldolgozásában. A számítási képletek írása is sokkal egysze-rűbbé vált az új függvény-böngésző panelnek segítségével, amely segít a megfelelő függvények kiválasztásában és összekapcsolásában. Az új grafikonok között megtalál-hatók már összetett változatok is, valamint lehetőség van trendvonalak és hibahatárok jelölésére is. A Pages vagy Keynote anyagokba beágyazott Numbers táblázatok dina-mikusan vannak illesztve, így egyetlen gombnyomással frissíthetők, újraszámolhatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.