Hirdetés
. Hirdetés

Új monokróm multifunkciós nyomtatócsalád válság ellen

|

Tény, hogy legtöbbet fekete-fehérben nyomtatunk, erre apellál az OKI új, gazdaságos termékcsaládja.

Hirdetés

Ebben a sajátos, szűk mozgásteret adó gazdasági környezetben az OKI kiemelten fontosnak értékelte, hogy komolyabb beruházást nem igénylő megoldásokat kínáljon a kisvállalatoknak, ezért forgalomba hozta MB400-as monokróm multifunkciós nyomtatócsaládját.

Az OKI új sorozata, az MB400 monokróm nyomtatócsalád a már ismert B400-as egyfunkciós nyomtatórendszerre épülő konstrukció, amellyel az OKI megduplázta részesedését ebben a kategóriában. Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte a szóban forgó nyomtatómű megbízhatóságát, teljesítményét és kezelhetőségét. Nagy jelentőséget tulajdonított a készülékekben alkalmazott LED nyomtató technológiának, amely mozgó alkatrész nélkül valósít meg lézernyomtató minőségű nyomtatást.

"Az MFP készülékek piaca folyamatos növekedést mutat, ezért ez az új széria izgalmas lehetőség az OKI számára. A monokróm nyomatok még mindig uralják az irodai nyomtatást, hiszen a nyomtatások mintegy 80 százaléka fekete-fehér." - mondta Érdi-Krausz.

Az új MB400-as sorozatból a legkisebb modell az MB460, amely három funkciót biztosít, fax modullal nem rendelkezik. A felsőbb modellek - MB470 és MB480 - mind tartalmaznak faxot is, és nem csak PCL, hanem PostScript 3 nyomtatónyelvet használnak. Az MB480-ast már kifejezetten nagy nyomtatási volumenhez ajánlja a gyártó, ennek jegyében gazdaságosabb, 12 ezer oldalas kapacitású tonerkazettát is biztosít a hozzá az OKI.

Mindhárom új modell közös jellemzője az automatikus kétoldalas nyomtatás, a legfeljebb 28 lap/perc teljesítmény és a hálózati csatlakoztathatóság. Minden modell rendelkezik automatikus dokumentum adagolóval is. A kellékanyagok kompatibilisek a B400 nyomtatókkal, így a tárolási költségek csökkenthetők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.