Hirdetés
. Hirdetés

Új programot indít a Microsoft kalandvágyó Windows-felhasználóknak

|

Aki akarja, már a fejlesztés stádiumában kipróbálhatja a Windows 10 magalkalmazásait.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft állítólag hamarosan lehetővé teheti, hogy kipróbáljuk és futtassuk a Windows 10 magalkalmazásainak bétaváltozatát, mégpedig anélkül, hogy a Windows Insider program részeként telepítenünk kéne az operációs rendszer új buildjeit.

Ezeket az appokat mostanáig csak azok láthatták, akik az operációs rendszerhez kötődő betekintő programban a következő Windows 10 frissítés korai változatait nyúzták, és tapasztalataikról visszajelzést adtak a cégnek.

A jövőben a Microsoft egy új programot indít Windows App Previews néven, amely az eredeti Windows Insider program résztvevői mellett mások számára is technikai lehetőséget ad az alkalmazások frissítéseivel történő kísérletezésre. 

Többek közt olyan appok kerülhetnek a programba, mint a Kamera, a Fényképek és az Óra. A tesztelők elsőnek láthatják az új szolgáltatásokat, és a szoftverház a véleményüket beépíti a fejlesztésbe.

A Microsoft ötlete egyébként nem túl eredeti: a Google Play Store-ban már fut ilyen bétatesztelési lehetőség, és az Apple TestFlightja is kínál hasonlót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.