Hirdetés
. Hirdetés

Új Sony Ericsson készülékek

|

A japán-svéd gyártó új modelljei 5 megapixeles Cyber-shot optikát, 8000 eltárolható zeneszámot vagy rázkódásvezérlést kínálnak.

Hirdetés

A Sony Ericsson K850 autofókusszal és Xenon vakuval ellátott 5 megapixeles kamera a digitális fényképezőgépektől megszokott minőséget produkál. A Photo fix funkció egyetlen gombnyomással automatikusan beállítja a fényviszonyoknak megfelelően a kamerát; ha mozgó alakról készítünk képet, (például egy sporteseményen), akkor a BestPic segítségével kilenc képből álló sorozatot készíthetünk egy gombnyomásra.

se_k8501.jpg

Kamera módba kapcsolva a K850 kameramenüje felkínálja a funkciók sorát, mint például a felvételi módot és a képméretet. Az objektív fedője a kamera gomb egyetlen megnyomására elhúzódik, és egy új módválasztónak köszönhetően gyorsan válthatunk a fényképező, videó és képnézegetés között.

Az új médiaböngésző segítéségével egy helyen tárolhatjuk az összes fényképünket, videónkat, zenénket vagy podcastjainkat. Az új TFT LCD kijelzővel (240×320 pixel, 262 ezer szín) a K850 bármilyen nézőszögből optimális képet biztosít. A kép és video blogolás segítségével képeinket HSDPA sebességgel tölthetjük fel blogunkba.

se_k8503.jpg

A Sony Ericsson K850 Cyber-shot telefon a kiválasztott piacokon 2007. negyedik negyedévének elejétől kapható.

8 GB memória, 3G és 3,2 megapixeles kamera >> Sony Ericsson W960

Walkman-slider rázkódásvezérléssel >> Sony Ericsson W910

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.