Hirdetés
. Hirdetés

Búcsúzzunk el a Windows 10-ben a régi Start menütől!

|

A májusi frissítés a Start menüt is jelentősen átformálja.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 betekintő program tagjaihoz eljuttatott legújabb tesztverzió tanúbizonysága szerint a májusban megjelenő nagy Windows 10 frissítés (v. 1903) a Start menü tekintetében is számos változást hoz.

Fontos újdonság, hogy a felhasználók kétszer annyi előtelepített alkalmazást törölhetnek, mint a korábbi Windows kiadásokban. Szintén új fejlemény, hogy egyszerre több csempét tudunk kezelni, és a Start menü egyszerűsített alapértelmezett layoutot kapott az új eszközökhöz, az új fiókokhoz és a tiszta lappal történő telepítésekhez.

A Fluent Design tervezési megoldásai immár a baloldali navigációs oszlopra is kiterjednek, és a kikapcsoló gomb egy jelzővel bővül, amely figyelmeztet, ha a frissítések a rendszer újraindítására várnak.

De talán a legfontosabb változás az, hogy a Start menű saját, különálló folyamatot kapott a rendszerben, így mentesül az egyéb felületeket érintő problémáktól, és működése megbízhatóbbá válik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.