Hirdetés
. Hirdetés

Új szereplő a dokumentumkezelési piacon

|

A Cascade Zrt. leányvállalataként létrejött Converta Archiváló Kft. felhő-alapú dokumentumkezelést kínál.

Hirdetés

A Cascade Informatika Zrt. 2012-ben több mint 1 milliárdos forgalomat generált, nemrég pedig egy új leányvállalatot hozott létre, amelynek szolgáltatási portfóliójába tartozik a papír alapú dokumentumok elektronikussá konvertálása, a szoftveres támogatással történő adatkinyerés, valamint a felhő-alapú irattár biztosítása is. A Converta nevű vállalat ügyvezetője a DocuScan Kft. korábbi üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatója, Nagy Csaba lett.

Nagy elmondása szerint a szolgáltatásaik kialakításakor szinergiára törekszenek a már piacon lévő megoldások és a saját fejlesztéseik között. Ehhez olyan partnerkapcsolatok segíthetik őket, mint a szövegfelismerési eljárásokról ismert ABBYY Software House, az archiváló szkennereket is gyártó Canon vagy a vállalati tartalomkezelő rendszert biztosító IBM.

A Converta emellett az elektronikus dokumentumkezelés környezetbarát hatásaira is fel akarja hívni a figyelmet azzal, hogy minden ügyfelének a nevében örökbe fogad egy fát a fővárosi ELTE Füvészkertben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.