Hirdetés
. Hirdetés

Új T-Mobile szlogen és arculat

|

Február 15-től új szlogennel, ezt követően pedig megújuló hirdetésekkel, kiadványokkal jelentkezik a T-Mobile.

Hirdetés

A T-Mobile új szlogenje a "mindig veled" lesz. A cég közleménye szerint a márka vizuálisan is változik: a hirdetésekben, kiadványokban a hétköznapi embereket és hétköznapok pillanatait idéző képeken túl az azonosítást egy úgynevezett "magenta sarok" segíti majd. További kézzelfogható változás, hogy ezentúl a logó és a szlogen a könnyebb észlelhetőség érdekében a nyomtatott anyagok felső részén jelenik meg.

A 11 országban jelenlévő T-Mobile csoport döntésével összhangban a márka 2004-es magyarországi bevezetése óta ez az első átfogó változás.

A T-Mobile adatai szerint ügyfeleinek száma elérte a 4,4 milliót, a Nemzeti Hírközlési Hatóság adatai szerint pedig a szolgáltató piaci részesedése 44,46 százalék.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.