Hirdetés
. Hirdetés

Új táblagép a Fujitsutól

|

A Fujitsu bemutatta új, kisebb méretű, komplett funkcionalitású táblagépét, a 10,1?-os Lifebook T580-at. A készülék a teljes méretű noteszgépek jellemzőit és technológiáját sűríti be kisebb, könnyebb és olcsóbb csomagba.

Hirdetés

A készülék a digitális írótáblára (slate) épülő mobil munkavégzés rugalmas alternatíváját kínálja. Megnövelt processzorteljesítménye révén megszünteti a hosszú válaszidő miatti frusztrációt és praktikus kényelmi jellemzőkkel könnyíti meg a napi munkavégzést - pl. billentyűzet, két USB csatlakozó, SD kártya és SmartCard olvasó, webkamera, kimenet VGA-monitorhoz és nagy felbontású HDMI kijelzőhöz.

Az 1,4 kg súlyú Lifebook T580 a két irányban elforgatható kijelző egyszerű átfordításával noteszgépből táblagéppé alakítható. A teljes értékű érintőképernyő lehetővé teszi a négy ujjal végzett többpontos érintésvezérlést, 14 különböző ujjmozdulatot ismer fel, támogatja a dupla érintést (double tapping), az érintésalapú görgetést, nagyítást és elforgatást. Kettős digitalizáló technológiája maximális pontosságot és nyomásérzékenységet biztosít a tollal végzett munkánál, a Windows 7 operációs rendszer pedig 26 nyelven ismeri fel a kézírást és a hangos parancsokat.

 

 

A táblagép a mobil életvitelhez készült. A kijelző még erős napsütésben is tiszta és jól látható a nagy felbontásnak, a LED-es háttérvilágításnak és a kijelző fényerejét automatikusan a környezet fényviszonyaihoz igazító környezetifény-érzékelőnek (Ambient Light Sensor) köszönhetően. A zsírtaszító bevonat gondoskodik róla, hogy ne maradjanak zavaró ujjlenyomatok a felületen.

Az út közben vagy kültéren végzett munka többé nem jelent kompromisszumot csatlakozás terén, mivel a T580 az opcionális (GPS-sel kombinált) beágyazott 3G/UMTS, a WLAN és a Bluetooth technológiát is támogatja. A legújabb Intel Core processzortechnológia garantálja a feldolgozórendszer reagálókészségét és gyorsaságát. A kényelmes gombokkal a felhasználó gyorsan hozzáférhet a gyakran használt alkalmazásokhoz és könnyen ellenőrizheti a fennmaradó akkumulátor-üzemidőt. A biztonsági jellemzők között biometrikus ujjlenyomat-érzékelő és a Fujitsu fejlett lopásvédelmi megoldása (Advanced Theft Protection) is szerepel.

Rajat Kakar, a Fujitsu Technology Solutions munkahelyi rendszerekért felelős alelnöke így nyilatkozott az új táblagépről: ?Elsősorban mobil használatra készült - ezért csatlakozás és használhatóság terén nem ismer kompromisszumot. Kisebb méretének köszönhetően a táblagépek praktikus jellemzőivel ötvözi az írótáblák hordozhatóságát, így mindkét kategória legjavát biztosítja a felhasználóknak."

A gép nagyobb lemezkapacitást és memóriát, többféle csatlakozási lehetőséget, nagyobb biztonságot és több mint kétszeres feldolgozási teljesítményt nyújt a digitális írótáblákhoz képest.

A Fujitsu LIFEBOOK T580 modell 2010 októberétől érhető el az EMEA-régióban. A szállítás várhatóan november végén indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.