Hirdetés
. Hirdetés

Izmos új taggal bővül a Samsung Galaxy S10 család

|

Az új mobil Snapdragon 855 processzorral és 45 wattos gyorstöltéssel érkezik.

Hirdetés

Hirdetés

Arról már korábban is hallhattunk, hogy a Samsung egy olcsóbb Galaxy Note változattal akar kirukkolni az európai piacon, és most úgy tűnik, egy másik Lite mobil is megjelenés előtt áll, amely a Galaxy S10 terméksort fogja bővíteni.

Az új mobil Galaxy S10 Lite név alatt kerülhet az üzletekbe, és a hardvere megegyezik a megjelenés előtt álló Galaxy A91-ével, amelyet Snapdragon 855 processszorral, 8 gigabájt RAM-mal, 128 gigabájtos tárolóval, 6,7 hüvelykes kijelzővel, 45 wattos gyorstöltőssel és Android 10-el szerel fel a gyártó.

Némileg meglepő, hogy röviddel az S11 sorozat megjelenése előtt a Samsung új modellel bővíti az S10-et. Mindenesetre a kamerák kivételével az új Lite mind szolgáltatások, mind teljesítmény tekintetében túlszárnyalja a Galaxy S10e-et.

Jelenleg még sok a nyitott kérdés az új modellel kapcsolatban. Nem tudni, a Samsung hogyan kívánja pozícionálni kínálatában a Galaxy S10 Lite-ot, pontosan milyen piacokon kívánja terjeszteni, és egyelőre a megjelenés időpontját és az árat is homály fedi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.