Hirdetés
. Hirdetés

Új termékek várhatók az Apple-től már szeptemberben

|

Az Apple következő sajtóeseményének meghívóján egy gitár szerepel, ami egy szórakoztató jellegű termékre enged következtetni. Jön az új iPod Touch, vagy az Apple TV kap Full HD képességeket?

Hirdetés

Kiküldte az Apple meghívóit a legközelebbi, szeptember elsejére eső sajtóeseményére, a San Francisco-i rendezvényen új termékek bejelentése várható.

A legfrissebb pletykák az új iPod Touch és Apple TV megjelenéséről szólnak, ez utóbbi eszközön a felhasználók filmeket és tévéket nézhetnek interneten át, videostreaming jelleggel.


Egyes megfigyelők arra következtetnek, hogy az újdonság nem más lesz mint a 99 dollárra árazott Apple TV, amely így messzemenően olcsóbb lenne a jelenlegi 229 dolláros árhoz viszonyítva. Elemzők szerint az új Apple TV már tartalmazni fog egy olyan lapkát, mely lehetővé teszi az 1080p minőségű videók lejátszását is.

Meglehet azonban, hogy az Apple végül az iPod Touch egy új változatával rukkol elő, amely továbbfejlesztett kijelzővel dicsekedhet majd. Az új Touch az iPhone új Retina kijelzőjét másolja majd, mely 960×640 képpontból áll, azaz négyszer annyi képpontot vonultat fel ugyanakkora területen, mint az előző iPhone generáció.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.