Hirdetés
. Hirdetés

Új üzleti laptopokat hoz a megújuló MSI

|

Virtuális bemutatóján az MSI nagyteljesítményű új modelleket mutatott be, amelyek az Intel 11. generációs lapkáira épülnek. Az újdonságok forgalmazása októberben indul.

Hirdetés

Az Intel új, 11 generációs lapkáinak premierje után a laptop-gyártók is megkezdték az új CPU-ra épülő rendszereik bemutatását. A legújabb versenyző az MSI, amely a nagyvállalati szektort igyekszik meghódítani első üzleti laptopjaival. A "Business and Productivity" termékcsalád újdonságai teljesítmény és energiahatékonyság terén lépnek szintet a friss processzoroknak köszönhetően.

Hirdetés

A nagyteljesítményű laptopok a hordozhatóság és a teljesítmény egymással sokszor harcban álló szempontjait igyekeznek összebékíteni. A minimalista dizájnt tükörző Summit sorozat karcsú, alumínium burkolatának ellenálló képessége a katonai szabványoknak is megfelel, a legújabb, 11. generációs Intel processzorok pedig erőteljes, integrált Intel iRIS Xe integrált grafikával kényeztetnek. Emellett a kriptográfiai feladatokért felelős TPM 2.0 nagyvállalati szintű adatbiztonságot nyújt, és megbízhatóan gondoskodik a céges információk védelméről.

A Summit sorozat prémium szolgáltatásai közé tartozik a mesterséges intelligencia alapú zajszűrés a videokonferenciák alatt, a 10+ órás akkumulátoros üzemidő, amely akár egy teljes munkanapot is képes kiszolgálni, a multi-touch képernyő, és a Windows Hello infrakamerás arcfelismerés.

A cég ezenkívül bemutatta az Prestige 14 Evo modellt, amely az Intel Evo platform első fecskéinek egyike, továbbá beharangozta készülő újdonságát, az MSI Summit E13 Flipet, amely a laptopok sokoldalú használhatóságát a tabletek komfortjával kombinálja. Az MSI új "Business and Productivity" laptopjainak forgalmazása októberben indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.