Hirdetés
. Hirdetés

Új varázslatot tud az After Effects

|

Az Adobe videoeffekt szoftvere a gépi tanulás segítségével automatizálja a zavaró elemek eltávolítását a mozgóképről.

Hirdetés

Hirdetés

Az Adobe After Effects mostantól videókra is tudja a Photoshop környezetérzékeny kitöltését. A Spring frissítésben bevezetett új funkció révén a felhasználók nyomtalanul eltávolíthatják a nem kívánt objektumokat a mozgóképről, és az Adobe Sensei gépi tanulási platformja megszabadítja őket a képkockáról képkockára haladó szerkesztgetés unalmas feladatától.

Az új szolgáltatás azért izgalmas, mert automatikusan nyomon követi a mozgóképen az elemeket, és kitölti a hiányzó pixeleket. A funkciót kísérleti eszközként mutatták be 2017-ben az Adobe Sneaksben, és mostantól a Creative Cloud minden előfizetője számára hozzáférhető.

A videós profikat célzó Las Vegas-i NAB 2019 kiállítás előtt az Adobe több frissítést is kiadott videoszerkesztő szoftveréhez, melyek egy része szintén az Adobe Senseihez kapcsolódik. A mesterséges intelligencia alapú Auto-ducking for Ambience a hang keverését segíti az Auditionban és a Premiere Próban, az  új Freeform Project Panel a vágók életét könnyíti meg a Premiere Próban, a Character Animator pedig a figurák mozgatását teszi egyszerűbbé. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.