Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető a NextiraOne élén

|

A NextiraOne Magyarország Kft. ügyvezetői igazgatói teendőit 2007. december 1-jei kinevezése óta Bari András látja el.

Hirdetés

A NextiraOne Magyarország Kft. bejelentette, hogy 2007. december 1-jétől Bari András (képünkön) tölti be a vállalat ügyvezető igazgatói pozícióját. Az új vezető a NextiraOne Magyarországhoz való érkezése előtt közel 3 évig az S&T Magyarország Kft.-nél töltött be kereskedelmi igazgatói pozíciót. Korábban az Alcatel Magyarország Kft.-nél kereskedelmi menedzserként, majd 2 évig értékesítési vezetőként tevékenykedett. A cég 2001-es szétválását követően az Alcatel e-Business Rendszerek Kft. (később NextiraOne Magyarország Kft.) értékesítési vezetői feladatait látta el.

A 36 éves szakember tanulmányait a győri Széchenyi István Főiskolán végezte és jelentős távközlési, valamint széleskörű értékesítési tapasztalattal rendelkezik mind a Cisco Systems, mind pedig Alcatel-Lucent termékei és szolgáltatásai tekintetében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.