Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető a Vodafone vállalati szolgáltatások üzletágánál

|

Július 1-től Piller Gábor tölti be a Vodafone vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettesi posztját, feladata az értékesítés és ügyfélszolgálat irányítása lesz.

Hirdetés

Piller Gábor (42) jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a telekommunikációs iparágban, hiszen 2003-tól mostanáig az Invitel üzleti értékesítési igazgatójaként irányította a vállalat nagyvállalati partnerekkel kapcsolatos tevékenységét Feladatai közé tartozott az új ügyfelek szerzése, az értékesítési csapat irányítása, illetve a pre- és after-sales tevékenységek felügyelete. Ezt megelőzően a Déltáv, illetve a Westel 900 vállalatoknál töltött be különböző kereskedelmi pozíciókat - fogalmaz a Vodafone sajtóközleménye.

Piller Gábor a vállalati üzletág vezetését Ürögi Zsolt értékesítési igazgatótól veszi át, aki eddig megbízott vezetőként töltötte be a pozíciót saját feladata mellett. A vállalati üzletág feladata a kis- és nagyvállalkozások, valamint az államigazgatás intézményeinek kiszolgálása, ide értve az ehhez szükséges értékesítési és ügyfélszolgálati feladatokat egyaránt.

Ürögi Zsolt, aki 2007 októbere óta látta el megbízott vezérigazgató helyettesként a vállalati üzletág vezetését, a feladatok átadását követően értékesítési igazgatói feladataira koncentrál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.