Hirdetés
. Hirdetés

Új Windows Phone a láthatáron

|

Európában is kapható lesz a nyár elejétől az Alcatel mobilja.

Hirdetés

Az eredetileg az amerikai piacra szánt Alcatel IDOL 4S windowsos okostelefon IDOL 4 Pro néven kerül forgalomba várhatóan júniustól, meglehetősen borsos 600 euró körüli áron. Az európai változat teljesen megegyezik az amerikaival: a mobil 5,5 hüvelykes Amoled kijelzővel, Qualcomm Snapdragon processzorral és 4 gigabájt RAM-mal büszkélkedhet. A beépített 64 gigabájtos háttértár microSD kártyával 128 gigabájtig bővíthető. A 12 megapixeles hátoldali kamera a Sony IMX230 érzékelőre épül, míg az előlapi 8 megapixeles kamera nagylátószögű optikájának köszönhetően kiválóan alkalmas szelfik készítésére és videochatelésre. Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh, az adatátvitelhez USB-C csatlakozó használható.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.