Hirdetés
. Hirdetés

Újabb fontos Windows 7-frissítés

|

Két korábbi frissítés által okozott hibát foltoz be a most kiadott gyorsjavítás.

Hirdetés

Sürgős frissítést adott ki a Microsoft a Windows 7 Service Pack 1-hez és a Windows Server 2008 R2-höz a KB4088875 és a KB4088878 jelű javítófoltok által okozott probléma megszüntetése érdekében.

Hirdetés

A KB4099950-es azonosítójú javítás azt a hibát szünteti meg, amely alapbeállításokkal létrehoz egy új Ethernet Network Interface Card (NIC) eszközt, helyettesíti vele a létező adaptert, és ezzel tönkre vágja a hálózati kapcsolatokat. A Microsoft szerint az előbbiek megtörténtekor a statikus IP-címek elvesznek, és a problémát mind fizikai számítógépeken, mind a VMWare-rel létrehozott virtuális gépeken észlelték.

Nagyon fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy bár a most kiadott javítás megoldja a fent említett két folt által okozott problémát, furcsa módon a KB4088875 és a KB4088878 előtt kell telepíteni, nem pedig utána, ahogy az normális esetben lenni szokott.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.