Hirdetés
. Hirdetés

Újabb információk az iPhone 12-ről

|

Egy videó a kiszivárgott információk alapján rajzolja meg az Apple ősszel megjelenő új mobiljának képét. Nagyon jól néz ki, de egyáltalán nem biztos, hogy az iPhone 12 tényleg ilyen lesz.

Hirdetés

Az Apple ősszel rántja le a leplet az iPhone következő generációjáról, és természetesen már most rengeteg találgatás kering az új modellekről. Ezek sorába tartozik a ConceptsiPhone által közzétett koncept video, amelyet Mauro Battino készített, és amely a felröppent információk, valamint a rajongók "vágyálmai" alapján rajzolja meg az iPhone 12 várható képét.

Hirdetés

Az új iPhone-ból természetesen nem hiányozhat az 5G támogatás, emellett várhatóan kisebb bemetszést találunk majd rajta, és kijelzője 120 hertzes Super Retina XDR lesz. A mobil az A14 Bionic lapkára épül majd, és biztonságos használatát továbbfejlesztett Face ID arcfelismerő rendszer segíti.

A színpalettán újdonságot jelenthet a tengerészkék variáció - ezt a visszajelzések alapján a rajongók imádnák.

Fontos hangsúlyozni, hogy úgy nézzük a koncept videót, mint egyet a lehetséges változatok közül: semmilyen garancia nincs arra, hogy száz százalékig megegyezik az Apple elképzeléseivel. Magyarán lehet, hogy ilyen lesz az iPhone 12, lehet, hogy nem.

Az 5G támogatás, az A14 Bionic lapka és a továbbfejlesztett arcfelismerő többé-kevésbé biztosnak tűnik, miként az is, hogy az új szolgáltatásokkal (például LiDAR szkennerrel) gazdagodó, továbbfejlesztett kamerákat a Pro és Pro Max modellek számára tartogatja a gyártó.

Az elkövetkező hetekben további részletek várhatók az őszi Apple-újdonságokról, addig minden pletykát és kiszivárogtatást érdemes fenntartásokkal kezelni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.