Hirdetés
. Hirdetés

Újabb nagyon hasznos funkció a Google Térképben

|

Nemsokára a térképszolgáltatás felolvassa helyettünk a külföldi utcaneveket, ha nem tudjuk annak helyes kiejtését.

Hirdetés

Hirdetés

Külföldi utazásaink során nagyon jó hasznát vehetjük a mobilunkon futó Google Térkép alkalmazásnak, amelynek köszönhetően teljesen ismeretlen helyeken sem tévedhetünk el. Azonban hiába tudjuk egy utca vagy intézmény nevét, ha egzotikus nyelvet beszélő országban tartózkodunk, ennek rossz kiejtése komoly gondot okozhat a helyiekkel való kommunikáció során.

A Google tovább folytatva térképszolgáltatása utazóbarát szolgáltatásokkal való bővítését most segít ezen a gondon is. A keresőkirály integrálta a szintén közkedvelt Fordító funkcióit a Térképbe, így az nemsokára érteni fogja a helyi nyelveket és kiejti helyettünk a problémás szavakat.

A frissítés novemberben jut el az Android és iOS mobil operációs rendszert használó okostelefonokra, és kezdetben 50 nyelvet támogat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.