Hirdetés
. Hirdetés

Újabb nyalánkság a következő Windows 10-ben

|

A Windows 10 Redstone 4 végre több példányt enged az UWP appokból.

Hirdetés

Hirdetés

Az Insider buildekben már megjelent szolgáltatások mellett a Windows 10 Redstone 4 további újdonságokat is ígér. Ezek közé tartozik az a lehetőség, hogy több példányt futtathatunk az UWP (Universal Windows Platform) appokból.

A Windows 10 Redstone 4 korábban megjelent fejlesztői dokumentációjában a Microsoft elmagyarázza, hogy az UWP appok több példány futtatását is támogatni fogják, ami lényegében azt jelenti, hogy a felhasználó egyszerre több ablakban futtathatja ugyanazt az alkalmazást.

A Windows  10 v. 1803-ig egyszerre csak egy UWP alkalmazás futhatott : ez nemsokára megváltozik. Ha egy többpéldányos UWP app fut a rendszeren, és érkezik egy újabb aktivációs kérés, a platform már nem a meglévő példányt fogja aktiválni, hanem egy újabb példány hoz létre, és különálló eljárás keretében futtatja.

  

A Windows 10 Redstone 4 fejlesztése már a végén jár, a megjelenés április elejére várható. A Microsoft még nem tette közzé az új kiadás hivatalos nevét, de - az eddigi névadási logikából kiindulva - sokan úgy vélik, hogy Windows 10 Spring Creators Update-nek fogják hívni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.