Hirdetés
. Hirdetés

Újabb programot indított az Intel a fejlődő országokban

|

Az Intel "Discover the PC", vagyis fedezze fel a számítógépet néven kampányt indított a fejlődő országokban, melynek célja az itt élő közösségek számára a modern technika elérhetőbbé tétele.

Hirdetés

Két nagyon fontos hátránnyal rendelkezik ezen a téren a fejlődő országokban élő lakosság: nincs elég hozzáférési lehetőség, és kevesek rendelkeznek saját eszközökkel. A chipgyártó vállalat négy központot üzemeltet (Indiában, Egyiptomban, Brazíliában és Kínában) annak érdekében, hogy felmérjék az ilyen térségekben található piacok igényeit, figyelembe véve a földrajzi viszonyokat, és egyéb tényezőket. Lényegében tehát az ott élő emberek mindennapi életének tanulmányozásával arra próbálnak választ kapni, hogy a technológia hogyan tudná segíteni az életvitelt.

Indiában például olyan közösségi PC-ket adott át a vállalat, amelyek ingyen hozzáférhetőek és a lakosság által fontosnak tartott információk keresését könnyíti meg. Az egyik legfontosabb ilyen tényező az országban a szeszélyes időjárás, de említhetnénk a házasságkötésekre vonatkozó adatokat is. Mindezt az ország kormánya tartja felügyelete alatt.

Az Intel emellett fontosnak tartja azokat a vásárlókat is, akik most döntenek először úgy, hogy beszereznek egy számítógépet. Az ő számukra a vállalat különleges kedvezményeket biztosít, hogy minél hamarabb elérhesse a világ az egymilliárd, számítógéppel rendelkező lakost. Ennek érdekében különlegesen olcsó felépítésű gépeket is meg lehet vásárolni. A cég nem először indít ilyen kampányt, úgy tűnik a korábbiak is jó visszhangot keltettek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.