Hirdetés
. Hirdetés

Újabb részletek a Facebook randiszolgáltatásáról

|

Nem app lesz, hanem a Facebookba magába épül be, és a komolyabb kapcsolatok kialakítását igyekszik elősegíteni.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook  vezére, Marc Zuckerberg tavasszal jelentette be, hogy a közösségi hálózat rövidesen valamilyen társkereső megoldást indít. Most kiderült, hogy a Facebook Dating nem különálló randiapp lesz, hanem a fő Facebook appba épül be.

A cég alkalmazottai már tesztelik a szolgáltatást, bár figyelmeztették őket arra, hogy ne a kollégáikkal történő randik megszervezésére használják.

A májusi F8 konferencián a Facebook már adott egy kis ízelítőt a Dating lehetőségeiből, és most néhány képernyőfotó még többet elárul. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a szolgáltatás nem egyéjszakás kalandok, hanem komolyabb kapcsolatok összehozására való.

Miután aktiváltuk a szolgáltatást, csak azok láthatnak bennünket, akik hasonlóképp cselekedtek, és Facebook által összegyűjtött információk segítik, hogy a valóban hozzánk passzolók között válogathassunk.

Ha mindkét fél kifejezte érdeklődését a másik iránt, a Messsengeren vagy a WhatsAppon kezdhetik meg az ismerkedést. Egyszerre csak korlátozott számú ember iránt érdeklődhetünk, és ha valakit blokkolunk a Datingban, ez a Facebook-kapcsolatainkat nem érinti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.