Hirdetés
. Hirdetés

Újabb részletek a Microsoft forradalmi mobileszközéről

|

Egy új szabadalom egyre pontosabb képet ad a készülő Surface Phone-ról.

Hirdetés

Hirdetés

Az elmúlt hónapok Microsoft-szabadalmai mindinkább megerősítik a gyanút, hogy új Microsoft mobil van a láthatáron, ami talán nem más, mint a rég várt Surface Phone.

A beavatottak régóta rebesgetik, hogy a Microsoft egy Windows 10-et futtató, Courier jellegű eszközt fejleszt LTE képességekkel és olyan fejlett szolgáltatásokkal, mint a Surface Pen támogatása.

A legújabb szabadalomban egy noteszgéphez hasonló eszköz rajzai szerepelnek, ami arra vall, hogy a Microsoft összehajtható képernyőn töri a fejét.

  

A szabadalmi leírás egyik árulkodó rajza.

Az eszköz alapjában véve két megjelenítőt tartalmaz, amelyek külön-külön és együtt is használhatók. Az illesztés olyan tökéletes, hogy a kihajtogatott eszköz azt a benyomást kelti, mintha egyetlen tableten dolgoznánk.

Az új eszköz képernyői többfajta működési módot támogatnak: kihajtva tablet, háromszögbe állítva tévéképernyő, sőt, van egy hagyományos laptop módja is, amit virtuális illetve fizikai billentyűzet tesz teljessé.

Ezek persze egyelőre csak tippek - 2018 első hónapjaiban többet fogunk tudni az újdonságról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.