Hirdetés
. Hirdetés

Újabb szélessávú Albacomp projekt

|

Az Albacomp szélessávú internetes hálózatot épít Biharkeresztesen és Ártándon. A decemberben záruló projekt értéke nettó 110 millió forint.

Hirdetés

Az Albacomp Zrt. a Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP 4.4.2) keretében kiírt "Szélessávú hálózat kiépítése Biharkeresztes és Ártánd részére" című nyílt közbeszerzési pályázat nyerteseként kötött szerződést a szélessávú internetes hálózat kiépítéséről a Biharkeresztes és Ártánd Önkormányzatok Infrastruktúra-fejlesztési Társulással. A szerződést a felek július 11-én írták alá. A 2007. december 31-én záruló projektnek köszönhetően Biharkeresztes és Ártánd települések lakosai számára még az idei évben elérhetővé válik a világháló szélessávon.

A vállalat az adott települések csatlakoztatását rádiófrekvenciás eszközök alkalmazásával oldja meg. A projekthez az Albacomp a tervezésen, a megvalósításon és az engedélyeztetésen kívül 1 évre szóló jótállást vállal.

Az Albacomp tevékenységében növekvő szerep jut a rendszerintegrációs és a tanácsadói megbízásoknak - mint például üzemeltetés-támogatás, rendszerfelügyeletet, stratégiai tervezés -, és a tervek szerint 2007-ben a cég forgalmának 35 százaléka, 2008-ban pedig már 50 százaléka szolgáltatásokból fog befolyni.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.