Hirdetés
. Hirdetés

Újabb Windows 10-frissítést vont vissza a Microsoft?

|

Egyre vadabbul alakul az October 2018 Update kiadás körül kialakult mizéria.

Hirdetés

Hirdetés

Arról érkeztek hírek, hogy az 1809-es verziószámú Windows 10-hez (ez a korábban visszavont October 2018 Update) kiadott első kumulatív frissítés (KB4464330) kék halált okozott több HP gyártmányú számítógépen,méghozzá elég sokon ahhoz képest, hogy a visszavonás miatt egyelőre milyen kevés PC-n fut a legújabb verzió.

Most arról érkezett hír, hogy egy állítólagos Microsoft mérnök egy internetes fórumon azt üzente egy érintett felhasználónak, hogy a frissítést kivették a Windows Update szolgáltatásból, bár manuálisan továbbra is letölthető. A döntés hátterében az állhat, hogy állítólag a hibát nem csak a HP, hanem más gyártók gépein is észlelték. A visszavonás hírét egyelőre nem erősítette meg a Microsoft.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.