Hirdetés
. Hirdetés

Újdonságok a Nerótól

|

Itt a legújabb Nero Digital Cinema Profile bizonyítvánnyal rendelkező médialejátszó, az AVel LinkPlayer2 az I-O Datától, valamint már elérhető a Nero 7 Premium legújabb verziója és annak magyar nyelvű, kipróbálható változata is, mely tartalmazza a közkedvelt CD-író alkalmazáscsomag valamennyi alkalmazását.

Hirdetés

A digitális médiatechnológia zászlóshajójának számító Nero keddi bejelentése szerint az I-O Data új, nagyfelbontású hálózati AV- és DVD lejátszója, a LinkPlayer2 (AVLP2/DVDLA) a legfrissebb olyan termék, mely elnyerte a Nero Digital Cinema Profile minősítés használatának jogát. A lejátszó egyelőre csak az Egyesült Államokban hozzáférhető 249 dolláros bevezető áron.

Ahogyan az I-O Data elnöke, Jack Akita megfogalmazta: egyre több magas felbontású (röviden HD) tartalom válik elérhetővé a fogyasztók számára, és ezzel együtt az igény is megnőtt az olyan technológiák és erőforrások iránt, melyek mindezeket megfelelő hatékonysággal képesek a digitális otthonokba vinni. Véleménye szerint a Nero profilja a legmagasabb szintő audio- és video-átvitelt teszi lehetővé a cég ügyfelei számára. A lejátszó egyébként más népszerű szabványokkal is kompatibilis.

A Nero másik aktuális újdonsága a Nero 7 Premium CD-író alkalmazáscsomag frissítése, melynek legfontosabb eleme a Burning ROM 7.2.0.3-as változata. A szoftver több komponensében is jelentős változásokat hozott, ezekről részletesebben beszámolunk majd a későbbiekben. A próbacsomag telepítőjének elindításához közel 400 megabájt üres lemezterületre van szükség, a teljes telepítés 288 megabájtot foglal el. A kipróbálható verzió az alábbi hivatkozás segítségével itt is letölthető. A csomag május 24-ig telepíthető, a telepítés után 30 napig használható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.