Hirdetés
. Hirdetés

Újdonságok a YouTube-ban

|

Lejátszási sorokat állíthatunk össze az érdekes videókból.

Hirdetés

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban a YouTube egy sor új szolgáltatást tesztelt, és néhányat már elég stabilnak érzett ahhoz, hogy most a nyilvánosság elé lépjen velük.

Az új lehetőségek egyike az, hogy a látogatók sorozatokat állíthatnak össze a videókból. További újdonság, hogy új eszközöket kapunk a csatornaajánlások testreszabásához.

A YouTube a nyitóoldalon is változtatásokat végzett: az oldal megjelenését a tartalmak könnyebb beazonosíthatósága érdekében a képméret és a címek tekintetében kissé átalakította. A szakaszok mérete is nőtt, hogy az eddigi öt helyett nyolc miniképet tudjanak megjeleníteni.

A tesztidőszakhoz képest tovább egyszerűsödött a videók lejátszási sorba történő felvétele. Ha egy videót fel akarunk venni az összeállításba, egyszerűen a kép sarkába megyünk az egérrel, és kattintanunk a hozzáadó parancson.

A fölösleges tartalmakat is egyszerűbben tudjuk eltávolítani. Ha egy csatornában olyasmivel találkozunk, amit nem szeretnénk többé látni: a "Don't recommend channel" lehetőség kiválasztásával gyorsan megszabadulhatunk tőle.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.