Hirdetés
. Hirdetés

Újra a Bookline-t választották az Év Internetes Kereskedőjének

|

Az ?Év Internetes Kereskedője Díj? 2009. évi nyertese a Bookline.hu online áruház lett, míg ?Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője? címet a Bigyoshop.hu kapta. Az idei évben először ?Az Év Innovatív Kereskedője Díjat? is kiosztották, amelyet a Netpincér.hu érdemelt ki.

Hirdetés

A CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott ?Év Internetes Kereskedője Díj" eredményhirdetésére és ünnepélyes átadására kedden a CIB Bank székházában került sor. A cím elnyerésével a Bookline.hu - amely az ötödik alkalommal megrendezett verseny során immár másodjára nyerte el a címet - idén ismét jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa ?Az Év Internetes Kereskedője 2009" megjelölését. Ezzel elnyerte a CIB Bank által átadott értékes ólomkristály díjat, valamint a Google által felajánlott hirdetési lehetőséget. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztotta ?Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét" is, amely elismerést a Bigyoshop.hu zsebelt be. Idén első alkalommal kiosztották ?Az Év Innovatív Internetes Kereskedője" díjat is, amelyet a Netpincér.hu érdemelt ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.