Hirdetés
. Hirdetés

Újra Minecraft tábor: építs kísértetkastélyt!

|

Budapest belvárosába, egy fejlesztőcéghez költözik a HelloWorld legújabb tematikus tábora.

Hirdetés

Nem egészen másfél hónappal ezelőtt zárult a legutóbbi HelloWorld Minecraft tábor, ám már akkor is jelezték a szervezők, hogy nem kell több hónapot várni az újabb rendezvényükre, hiszen az őszi szünetben újra várják a gyerekeket. Ezúttal ráadásul a projektalapú építést állítják fókuszba, így a négy napos intenzív napközis tábor során a 10-14 éves résztvevők létrehozhatják a saját kalandtérképüket, megtanulva, hogy kódokkal miként befolyásolhatják a játékban futó játékuk viselkedését.

Hirdetés

Az őszi rendezvénynek immár a helyszíne is véglegessé vált. Diákjaik az EPAM vendégszeretetét élvezhetik egy teljes héten keresztül, így egy professzionális fejlesztőcég hétköznapjaiba is testközelből belepillanthatnak. Az októberi végi négy napos rendezvényen igazi minecraftos Halloween bulival is készülnek, valamint az oktatás során is hangsúlyos szerep jut majd a rémeknek, a gyerekeknek ugyanis egy saját kísértetkastélyt kell majd berendezniük, többek között önmaguktól mászkáló kísértetekkel. Felkeltettük az érdeklődésedet? A lenti linken keresztül tudtok jelentkezni.



Időpont: 2017. október 30.-november 3. (szünnap: november 1.)
Ár: 24 900 forint (tartalmazza a napi egyszeri ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: EPAM Systems (1082 Budapest, Futó utca 47-53)
Korosztály: 10-14

További információ és jelentkezés: minecraft.pcworld.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.