Hirdetés
. Hirdetés

Újra SYSADMINDAY

|

Július 31-én ismét a rendszergazdákat ünneplik a margitszigeti Holdudvarban, a HWSW és a HUP szervezésében.

Hirdetés

Már tizenhat éve ünneplik világszerte a rendszergazdák világnapját, Magyarországon pedig hatodik éve gyűlnek össze a szakmabeliek, hogy a HWSW és a HUP szervezésében együtt éltessék a sysadminokat.

Hirdetés

Mint az már megszokott, a SYSADMINDAY a könnyed szakmai előadások mellett nyereményjátékokkal és sör-virsli kombóval várja a kikapcsolódni vágyókat. Természetesen, idén sem maradhat el a standup comedy, a jó hangulatról Hadházi László gondoskodik.

  

A kvízen és a tombolán ismét értékes ajándékokat, többek között teljes képzéseket is lehet majd nyerni.

A SYSADMINDAY programja a rendezvény weboldalán érhető el, ugyanitt lehet regisztrálni is. A hangulatról a tavalyi rendezvény kedvcsináló videója tanúskodik.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.