Hirdetés
. Hirdetés

Uniós pénzből fejleszt az Alerant

|

A cég az Új Széchenyi Terv keretében kiírt pályázaton elnyert támogatás felhasználásával dolgozta ki új keretrendszerét, amelynek segítségével a távközlési szolgáltatók új generációs termékeket és azokhoz kapcsolódó, mobil klienseken futó alkalmazásokat fejleszthetnek ki.

Hirdetés

UTP kábelek
UTP kábelek
Az Alerant Zrt. 90 424 500 forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében kiírt Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című pályázaton. A cég egy a távközlési szolgáltatók fejlesztéseit támogató termékcsomag kidolgozásába fektette az uniós forrást; a több mint 205 millió forintos összberuházással megvalósuló keretrendszer újgenerációs termékek és mobil klienseken futó alkalmazások kifejlesztését teszi lehetővé.

A cég közleménye szerint az olyan ingyenesen elérhető IP-alapú telekommunikációs megoldások elterjedése, mint az ingyenes VoIP hangátviteli megoldások, a különféle üzenetváltást, kép- és videómegosztást lehetővé tévő rendszerek, szolgáltatásportfóliójuk átalakítására késztetik a szolgáltatókat. Az operátorok új alapokon létrejövő szolgáltatásai megfelelő hálózati infrastruktúrát biztosíthatnak az alternatív megoldások számára, és átjárhatóvá teszik a különféle alkalmazásokat.

Az Alerant ezeket a fejlesztéseket szeretné egyszerűbbé tenni a szolgáltatók számára: új, appNGIN termékcsomagjuk hatékonyan támogatja az integrált telekommunikációs szolgáltatások kidolgozását. A rendszer alapjául egy komplex Service Delivery Platform szolgál; az alkalmazások implementálását egységes programozói interfész (API) segíti, amelyhez iOS-es és androidos referencia-implementáció is készül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.