Hirdetés
. Hirdetés

Univerzális Zebra kódnyomtató sorozat jön

|

A ZT200 család tagjai több ipari és kereskedelmi területen is bevethető, az elődökkel kompatibilis modellek.

Hirdetés

A Zebra Technologies ma jelentette be ZT200 nyomtató szériáját, mely az azonosítónyomtatásban (vonalkód, QR kód) is bevethető. Az új sorozat tagjai a régebbi modellekkel való kompatibilitás révén a meglévő rendszerekhez szervesen integrálhatóak az ipar és kereskedelem több területén. A gyártó jobb termelékenységet ígér az új készülékekkel, melynek egyik kulcsaként a jobb felhasználói kezelőfelületet emelte ki.

 

 

A ZT200 a gyártásban (munkafolyamat követés, leltár menedzsment), logisztikában (megrendelés felvétel, csomagolás, szállítás, kézbesítés, megfelelőségi címkézés), a kiskereskedelemben (raktárkezelés, eladás) és az egészségügyben (minta- és gyógyszercímkézés) használható leginkább.

 

 

Az előző Zebra modellek felhasználói számára előrelépés, hogy a ZT200 nyomtató elődeinél kisebb helyigényű, címkecsere a duplán behajtható ajtónak köszönhetően akár kis helyen is megoldható, ezek révén pedig a szűkös helyet kínáló irodai, üzemi vagy raktári körülmények között is jobban használható. Felbontása alapkiépítésben 300 dpi, 104 milliméteres szélességben képes nyomtatni direct-thermal technológiával. Támogat gyakorlatilag minden vonalkód típust, a 2D kódok körében is széles körű a palettája (Aztec, Codablock, PDF417, Code 49, Data Matrix, MaxiCode, QR Code, MicroPDF417, TLC 39, RSS-14).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.