Hirdetés
. Hirdetés

Útvonaltervező app-pal nyerte a startup versenyt a Route4U

|

Lezajlott a DBH SeedStar és a LEWIS PR SeedStar Battle startup versenyének döntője, amelyben a 30 induló közül kiválasztott 10 vállalkozás mérte össze erejét.

Hirdetés

Az egyik leghíresebb magyar startup, a Prezi székházában megrendezett, jó hangulatú, pörgős megmérettetésen a startup vállalkozások csapatainak három percük volt termékük bemutatására, majd két percben válaszoltak a zsűri kérdéseire. A grémium a döntést a jelentkezési anyagok, a helyszínen előadott angol nyelvű prezentációk és a kérdésekre adott válaszok alapján hozta meg. Vizsgálták az ötlet eredetiségét, a piacra jutási potenciált, a célcsoport felvevőképességét és az üzleti modell megvalósíthatóságát.

Hirdetés

A verseny győztese a Route4U lett, amely egy akadálymentes útvonalat tervező alkalmazást készített kerekesszéket használók számára, melynek révén segítséget nyújthatnak sorstársaiknak, hozzájárulva ezzel a mozgáskorlátozottak társadalmi integrációjához. A második helyezett Apptalk.ninja a mobil appok fejlesztőinek munkáját segítő, a különféle kommunikációs folyamatokat monitorozó megoldással rukkolt elő. A harmadik helyen végzett Statzup rendszere híres labdarúgók valós teljesítményét veszi figyelembe: a felhasználók a virtuális térben játszhatnak és fogadásokat köthetnek, továbbá a focisták teljesítményei után pontokat gyűjthetnek.

 

A győztes Route4U csapata

A Route4U május közepén részt vesz a Houston We’ve Got A StartUp elnevezésű prágai nemzetközi workshopon, ahol három országból érkező befektetési szakértők és mentorok előtt mutatkozhatnak be. További nyereményeik között megtalálható a DBH SeedStar által nyújtott 1 millió forint értékű mentor program, egy hollandiai akcelerációs program, 3 hónapos DBH KoWerk Office szolgáltatás, a LEWIS PR által nyújtott 6 hónapos PR támogatás, valamint részvétel az IBM Global Entrepreneur Programban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.