Hirdetés
. Hirdetés

Üzemben az első online benzinkutas kassza

|

Miután kiderült, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint nincs szükség az online pénztárgép-bevezetés határidejének kitolására, szerdán a Flexys Kft. üzembe állította az első számítógépes Üzemanyagkutas Online Kasszát.

Hirdetés

2013.december 11-én elindult Magyarország első számítógép alapú ONLINE Üzemanyagkutas kasszája, mellyel a Schuck-Ker Kft. pilisszentiváni töltőállomása elsőként teljesítette a 2014.január 1-én hatályba lépő Online Kasszákra vonatkozó előírásokat.

Hirdetés

A Flexys programjai és az Adóügyi Ellenőrző Egység (AEE) is hazai fejlesztésű és gyártású, mely nagyban hozzájárul a gazdaság fejlődéséhez, valamint új munkahelyek létrehozásához.

A hazai gyártás jelentős előnyt jelent, hiszen a szállítási idő töredékére csökken. Az AEE sorozatgyártása megkezdődött, melynek kapacitása igény szerint növelhető. A Flexys a korábbi kasszákhoz hasonlóan, az új online számítógépes kasszagépekből is többféle konfigurációt forgalmaz annak érdekében, hogy minden vállalkozás megtalálja a lehetőségeinek és igényeinek leginkább megfelelőt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.