Hirdetés
. Hirdetés

Üzemeltetés-támogatási szolgáltatást a nyomtatási és képalkotási eszközökhöz

|

Az AlphaNet képzett, naprakész szakembergárdájával, partneri támogatásával és minőségi termékválasztékával számos üzemeltetés-támogatási megoldást kínál, amellyel a nyomtatási és képalkotási szolgáltatások költségeit is csökkenteni lehet közép és hosszú távon. (x)

Hirdetés

A jelenlegi, instabil gazdasági környezetben kiemelten fontos odafigyelni a vállalati informatikai eszközök - többek között a nyomtató, képalkotó és fénymásoló berendezések - tudatos beszerzésére és használatára, illetve a rendszeres karbantartásra is. Célszerű a szolgáltatásokat egy kézben összefogni, hiszen így költséghatékonyabban kezelhető a működtetés és a szükséges kellékanyag állományok nyilvántartása. Az AlphaNet szerviz üzletágának szakemberei és kiemelt üzleti partnere, a Hewlett-Packard ebben is áll ügyfelei rendelkezésére.

Évekkel ezelőtt megfogalmazódott már a "papírmentes iroda" elképzelés, s bár világszinten látható az átalakulás folyamata, a legtöbb dokumentum még mindig nyomtatott papír formátumban jelenik meg. A kis- és középvállalati szektor elvárásait leginkább a multifunkcionális lézernyomtatók elégítik ki, míg nagyvállalati környezetben főként a nagymennyiségű és gyors fekete-fehér nyomtató-másoló precíz berendezések; illetve a digitális, hálózatba köthető és központi felügyelet alatt tartható nyomtatórendszerek a keresettek.

A tudatosság és a mérhetőség manapság kiemelt fontosságú szempontok. Érdemes beruházni a költséghatékony nyomtatási megoldásokba és a kapcsolódó felügyeleti szolgáltatásokba, illetve a már meglévő nyomtatók állapotát fenntartani. Az AlphaNet jelenlegi ügyfeleinél is végez rendszeres, megelőző karbantartást, üzemeltetés-támogatási szolgáltatást, illetve az ügyfelek a HP Care Pack megvásárlásával emelt szintű szolgáltatás mellett a HP termékekhez tartozó normál garanciát is meghosszabbítják.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.