Hirdetés
. Hirdetés

Üzletfejlesztési Díj: Megkezdődött a küzdelem a leginnovatívabb magyar cégek között!

|

A versenyben való részvételt minden olyan vállalatnak, vállalkozásnak, szervezetnek ajánljuk, ahol termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel, üzleti innovációval foglalkoznak.

Hirdetés

Üzletfejlesztési Díj: Megkezdődött a küzdelem a leginnovatívabb magyar cégek között!

Miért fontos Önnek az üzleti innováció?

Az IVSZ (nem reprezentatív) felmérése alapján: a gazdasági nehézségek idején azok a vállalatok képesek igazán prosperálni, amely kiemelt szerepet tulajdonítanak a szervezett, menedzselt üzleti innovációnak, üzletfejlesztésnek. Ezek a vállalkozások képesek visszaesés időszakában is növelni árbevételüket.

Hirdetés

A 2014-től induló költségvetésben az EU megnövelte a kutatás-fejlesztésre és innovációs tevékenységre szánt keretösszeget 53 milliárd euróról 70 milliárdra.

Innovációs díj - Üzletfejlesztési Díj 2014
Innovációs díj - Üzletfejlesztési Díj 2014

A magyar kormány 2014 és 2020 között 600 milliárdot szán a magyar cégek innovációs képességének javítására. A folyamatosan megjelenő pályázati kiírások alapján az Ön cége is jelentős összegeket nyerhet, ha megfelelően felkészült - ehhez egy lehetséges lépés az Üzletfejlesztési Díj pályázatán történő részvétel.

Mi az az Üzletfejlesztési Díj?

Az Üzletfejlesztési Díj egy valóban független, szakmai kezdeményezés, amely egy cég, vállalkozás üzletfejlesztését, üzleti innovációs eredményeit mutatja be, legyen az üzletfejlesztésként, business development-ként, üzleti innovációként, vállalkozásfejlesztésként vagy akár másként nevesítve.

Pályázni lehet új termékkel, új szolgáltatással, marketinginnovációval, innovációval a stratégiában, technológiai innovációval, folyamatinnovációval, új kommunikációs megoldással, fizetési eljárás bevezetésével (például mobilfizetés), a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás, stb.) vagy új üzleti modellel.

Tájékozódjon lehetőségeiről és töltse le az Üzletfejlesztési Díj 2014 kiírását!

Miért érdemes résztvenni a versenyben?

Az Üzletfejlesztési Díj az egyik leghatásosabb, innovációhoz kötődő szakmai (valós) alapú marketingeszköz, amely támogatja cége piaci megjelenését és sikerét.

A Díj résztvevői

- az Üzletfejlesztési Díjra történő nevezést követően AZONNAL egy Üzleti innovációs Auditon vehetnek részt (a pályázat menetétől függetlenül). Az Innovációs Audit eredménye egy független szakértő által hitelesített innovációs riport, jelentés, amelyet egyszerűen felhasználhatnak, hogy innovatív, a piaccal lépést tartó képet közvetítsenek ügyfeleik felé, amelyet akár azonnal értékesítési, anyagi, piaci sikerre is válthatnak,
- az Audit megfelelőség esetén egy Innovatív Vállalkozás minősítést is elérhetővé tesz, amelyet a szervezet azonnal felhasználhat a piaci eredmény növelésére,
- a pályázó cégek bekerülnek a leginnovatívabb magyar cégeket tartalmazó Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX), amelyre akár évek múlva is hivatkozhatnak,
- valamely új termékükre, szolgáltatásukra vagy ehhez kapcsolódó üzleti teljesítményükre a legegyszerűbben hívhatják fel a figyelmet,
- egy izgalmas, figyelemfelhívó, hosszas érdeklődést kiváltó környezetben jelenhetnek meg.

Milyen szervezet indulhat a versenyen?

A versenyben való részvételt minden olyan vállalatnak, vállalkozásnak, szervezetnek ajánljuk, ahol termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel, üzleti innovációval foglalkoznak, illetve azoknak, akik a közeljövőben nagyobb hangsúlyt kívánnak helyezni erre.

Milyen segítséget kap a pályázat elkészítéséhez?

Minden pályázó számára külön mentort biztosítunk, akivel a nap 24 órájában kapcsolatba léphet és folyamatos szakmai háttér-segítséget kaphat a pályázat elkészítéséhez. Ezen túl segítünk eligazodni a pályázóknak az üzletfejlesztési, innovációs kérdésekben, lehetőséget biztosítunk számukra a kapcsolódó szakmai jellegű kérdések, problémák felvetésére és meg is válaszoljuk azokat.

Eredményhirdetés, díjátadó

A verseny végeredménye a Computerworld 2014. májusában megrendezésre kerülő konferencián kerül kihirdetésre. Itt kerülnek átadásra ünnepélyes keretek között a legjobbaknak járó díjak is. A díjátadóra és az egész napos szakmai programra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Részletek a konferenciával kapcsolatban: 06/30/600 31 26 – illetve hamarosan Computerworld-ön és az az Üzletfejlesztési Portálon

Ütemezés

Nevezés - 2014. április 23.
Pályázatok leadása 2014. április 30.
Üzletfejlesztési, Üzleti innovációs Auditok a nevezést követően - folyamatosan
Díjátadó – konferencia 2014. május

Adminisztrációs (nevezési) díj (kategóriák)

Induló és startup vállalkozás 25.000,- + ÁFA
Vállalkozás 200 m árbevétel alatt 45.000,- + ÁFA
Vállalkozás 1 Mrd árbevétel alatt 69.000,- + ÁFA
Vállalkozás 1 Mrd árbevétel felett 97.000,- + ÁFA

Pályázzon MOST - adja meg vállalkozásának azt a figyelmet, amelyet megérdemel!
Részletes feltételek: és töltse le az Üzletfejlesztési Díj 2014 kiírását!

Kapcsolat és további információ

Üzletfejlesztési Díj, Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, Üzletfejlesztési Díj e-mail.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.