Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon jó hír a Windows 10-et használóknak

|

A Microsoft azt ígéri, hogy az ősszel esedékes 1809. változat megjelenése után sokkal kisebbek lesznek a havi frissítő csomagok.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy 1809-es változat megjelenése után faragni fog a Windows 10 havi frissítésein.

Új tervet fejlesztenek a frissítésekhez, amelynek köszönhetően a csomagok mérete csökken, így letölteni és telepíteni is egyszerűbb lesz őket.

A Windows 10 és a Windows Server következő fontos változata a 1809-es számot viseli (az első két számjegy az évet, a második kettő a megjelenés tervezett hónapját jelöli). Elvileg tehát jövő hónapban várható mindkettő, de a gyakorlatban a Microsoft egy hónapot késni szokott.

A Windows 10 1809-től kezdve csak egyetlen méretű frissítést fognak havi rendszerességgel kiadni, és ezek az új "minőségi" frissítések lényegesen kisebbek lesznek, mint a teljes pakk, amit a Microsoft teljes, máskor pedig kumulatív frissítésnek (az angol rövidítés alapján LCU-nak) becéz.

Ugyanakkor az új minőségi frissítések mérete némileg meghaladja majd a Microsoft szóhasználatában "expressz" frissítéseknek nevezett csomagokat, amelyek 150-200 megabájt közé szoktak esni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.