Hirdetés
. Hirdetés

Vásárolj részvényt a Facebookon!

|

Egy San Francisco-i fejlesztőcég júniusban debütáló applikációja révén bárki szabadon jegyezhet a kedvenc vállalata részvényeiből - közvetlenül a világ legnagyobb közösségi hálózatán keresztül.

Hirdetés

Jegyezz részvényt a Facebookon!
Jegyezz részvényt a Facebookon!
A Business Insider beszámolója szerint a San Francisco-i Loyal3 csütörtökön, az Ad Age's Digital konferencián jelentette be új alkalmazását, amelynek felhasználói közvetlenül a Facebookon keresztül vásárolhatják majd meg a tőzsdei vállalatok részvényeit.

A gyártó a következőképpen mutatta be az applikációt:

„A Facebookon kedvenc vállalataid részvényeit is megvásárolhatod. Nagyon egyszerűvé tettük a tranzakciót: az egész csak három kattintásba kerül. Még csak el sem kell hagynod a Facebookot. És miután lejegyezted az általad jól ismert és szeretett cégek részvényeit, tudasd a barátaiddal is: tulajdonos lettél és még csak jutalékot sem kellett fizetned!”

Annak ellenére, hogy a Loyal3 hirdetése jelenidőben fogalmaz, a vállalat weboldalán található információk egyértelművé teszik, hogy az alkalmazás csak idén nyártól lesz elérhető. „Indulás 2012 második negyedében” – olvasható az oldalon.

A Business Insider értesülései szerint a gyártó júniusban indítja el az új alkalmazást: valamennyi a tőzsdén jegyezett cég számára lehetővé teszik, hogy közvetlenül a Facebook-oldalukon keresztül, egy tízdolláros díj ellenében, tranzakciós költségek nélkül értékesíthessék a papírjaikat (a Loyal3 ígérete szerint maga fizeti a számla fennmaradó részét).

A Facebook-felhasználók ismerőseikkel is megoszthatják a nagy hírt: cégtulajdonosok lettek. A Loyal3 célja, hogy egyszerűbbé tegye a tőzsdézést az átlagemberek számára – és erre véleményük szerint a világ legnépszerűbb közösségi oldala a legalkalmasabb médium.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.