Hirdetés
. Hirdetés

Végleg kihalt a 3D-s televíziózás

|

Az ESPN végleg leszámolt a 3D-vel, ami úgy tűnik, szinte senkit nem érdekelt.

Hirdetés

A 3D a televíziózás slágere volt egy ideig, és mondhatni az utóbbi két évben volt jelen a hétköznapokban. Az első nekifutás után a 3D-s tévéközvetítések úgy látszik, mégsem annyira ígéretesek, ugyanis az egyik elsőként az üzletbe vágó ESPN úgy döntött, nem éri meg tovább 3D-ben sugározni. 

Az ESPN elmondása szerint az emberek egyszerűen nem érdeklődtek a formátum iránt. Szintén ez a tapasztalata a kábeltévés szolgáltatóknak is, ami pedig sok jót nem ígér, ugyanis a 3D-s csatornák üzemeltetése messze többe kerül, mint amennyien keresik ezt a fajta szórakozást az otthoni tévéken

Az adók egyelőre nem szívesen vonulnak vissza a szolgáltatás nyújtásától, azonban a kereslet növekedéséig az ESPN sem lát esélyt arra, hogy megérje ismét 3D-ben próbálkozni. 

Minden bizonnyal a helyzet csak akkor javul, ha egyre több otthonba jut el olyan 3D-s tévékészülék, amelyhez nem kell külön szemüveget viselni. Addig is remek kérdés, hogy vajon az Ultra HD-s, 4K-s felbontással több sikere-e lesz az adóknak. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.