Hirdetés
. Hirdetés

Verbatim Executive Portable teszt

|

Az USB 3.0 csatlakozóval ellátott külső merevlemez ideális választás lehet a folyamatosan úton lévő vállalkozók számára.

Hirdetés

A Verbatim Executive Portable Hard Drive segítségével a vállalkozások biztonságban tudhatják adataikat, a hordozható külső merevlemez ugyanis rendelkezik egy szenzoros érzékelővel, amelyet megnyomva titkosítható a háttértár egy részének tartalma. Így a merevlemez tulajdonosainak nem kell aggódniuk az érzékeny céges információk rossz kézbe kerülése miatt akkor, ha az eszköz valamilyen okból eltűnne.

 



A titkosítás egyébként nagyon  egyszerűen működik: jelszót kell rendelni hozzá, illetve meg kell határozni, hogy a merevlemez mekkora része kerüljön 256 bites AES védelem alá. Az ezen felüli tárkapacitás ugyanúgy használható, mint bármely másik merevlemez esetében; az itt tárolt állományok nem lesznek titkosítva.

A 40 ezer forintos külső adattárolóról bővebben a Computerworld tesztjében olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.