Hirdetés
. Hirdetés

Verhetetlen ár/érték aránnyal jön a OnePlus új csúcsmobilja

|

A OnePlus 7T remek kijelzőt és erős processzort kapott, és kamerái is nyújtanak pár izgalmas extrát.

Hirdetés

 

Hirdetés

A OnePlus hivatalosan is bemutatta a gyártó legújabb zászlóhajóját, a OnePlus 7T-t.

Az új mobil, amelynek forgalmazása október 18-án indul, 90 hertzes "Fluid" kijelzőt kapott, és kamera-szekciója egy  szupermakró móddal egészült ki. A rendkívül magas frissítési frekvenciájú "Fluid" kijelző felbontása 1080p, és minősége megfelel a HDR10+ követelményeinek.

A mobil Snapdragon 855 Plus processzora főleg a OnePlus 6T Snapdragon 845-öséhez képest jelent komoly előrelépést, de azért a 7 Pro Snapdragon 855-öséhez viszonyítva sem elhanyagolható a javulás.

A hármas kameraösszeállítás szintén nyújt néhány említésre méltó többletet a 7 Pro-hoz képest. A széles látószögű és az elsődleges kamera nem nagyon változott, viszont az új szupermakró mód lehetővé teszi, akár 2,5 centire is megközelítsük a témát, és pengeéles felvételeket készítsünk róla. További újdonság a videók elkészítését segítő, elképesztően hatékony szuperstabil mód.

A 7T már az Android 10-et futtatja, ami nem meglepetés, ahogy az sem, hogy ára szolgáltatásaihoz képest igen baráti, 599 dollárról indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.