Hirdetés
. Hirdetés

Vezeték nélküli gerinc- és hozzáférési hálózatok

|

Iparági elemzők szerint a közeljövőben a vezeték nélküli megoldások piacán jelentős növekedés várható.

Hirdetés

A Kapsch Szakmai Napon ?A szélessávú hálózatok fejlődési irányai" szekcióban e témában elhangzó előadásnak a fenti megállapítás csupán az egyik apropóját adja.

A másik, legalább ennyire fontos érv, hogy a Kapsch saját tapasztalata azt mutatja: a vezeték nélküli megoldások megbízhatók, a felhasználók pedig elégedettek vele.

Az előadás keretében bemutatásra kerülnek a különféle vezeték nélküli hálózati megoldások, majd a téma szakértője esettanulmányok keretében ismerteti a konkrét felhasználási javaslatokat.

A Kapsch rendszerintegrátori szakértelme már a hálózatok megvalósításának előkészítésére is kiterjed - az ehhez használt tervező eszköz nagy mértékben csökkentheti a helyszíni mérések sokszor jelentős költségeit.

Bővebb információk az előadáson, illetve a Kapsch szakembereivel és partnereivel tartandó szakmai konzultáción hangzanak majd el.

Kalandos kincskeresés Kapsch-módra - az értékes szakmai információk Önnek is kincset érnek!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.