Hirdetés
. Hirdetés

Videó: nulla fogyasztású számítógépek

|

Magyarországon is kaphatóak a Fujitsu Technology Solutions hibernált állapotban nulla wattot fogyasztó számítógépei.

Hirdetés

A Fujitsu 0 wattos funkciója egyelőre az ESPRIMO E7935, illetve P7935 modelljeiben elérhető. Ezek a gépek kikapcsolt vagy hibernált állapotban egyáltalán nem fogyasztanak áramot, az árukat tekintve pedig minimális mértékben drágábbak a "normál" ESPRIMO gépeknél.

Tőke László vezető termékmenedzser elmondta: a 0 wattos gépek hibernált állapotban is fogadnak szoftverfrissítéseket, de ez csak előre megadott időtartamon belül lehetséges. A frissítés után a gép visszaáll 0 wattos készenléti módba. Az ESPRIMO E7935, illetve P7935 asztali gép kivitelben kapható, az előbbi fekvő, az utóbbi mikrotorony formában. A gépek fontos jellemzője a 89 százalék hatásfokú tápegység is - tette hozzá Tőke László.

Az ESPRIMO E7935 és a P7935 már kapható Magyarországon.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.