Hirdetés
. Hirdetés

Videokamerával erősít a Cisco

|

Felvásárolják a Pure Digital Technologies céget, hogy annak a video-megoldásával bővítsék termékkínálatukat.

Hirdetés

A Cisco bejelentette vételi szándékát a Pure Digital Technologies Inc. cégre, amely többek között a Flip Video márkáról ismert. „A Pure Digital felvásárlása fontos eleme azon stratégiánknak, hogy jelen legyünk az otthonokban a vizuális hálózatok elterjedésénél." - nyilatkozta Ned Hooper, a Cisco alelnöke a bejelentés kapcsán. „Ezzel a felvásárlással a Cisco lakossági üzletága újabb video-megoldásokat fejleszthet ki, így az új generációs szórakoztató- és kommunikációs technológiák éllovasává válhat" - tette hozzá később.

 

 

flipcisco.jpg
 

 

 

A Pure Digital a Flip Video márkanév alatt már több mint kétmillió kamerát értékesített. Valamennyi Flip Video termékben gyárilag megtalálható a FlipShare szoftver, amellyel a felhasználók egyszerűen rendszerezhetik és szerkeszthetik videofelvételeiket, majd rögtön meg is oszthatják azokat a YouTube, a MySpace és egyéb videomegosztó szolgáltatások oldalain.

A bejelentés szerint az ügylet lezárultával a felvásárolt cég alkalmazottait és technológiáját a Cisco Consumer Business Group üzletágába integrálják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.