Hirdetés
. Hirdetés

Vietnámba költözik a Samsung

|

Az új gyártósoron mobiltelefonokat készíthet a koreai vállalat.

Hirdetés

Vietnám státusza nemzetközi szinten változott meg az 1959. és 1975. között zajló háborúk óta. Mára az ország és a gazdasága egy részben képes volt helyreállni. Mindez üzletileg is vonzó lehet, legalábbis erre enged következtetni, hogy a Samsung úgy döntött, ideális helyszín Vietnám arra, hogy  odaköltöztesse a legújabb gyártósorát. 

Az ezen a héten ünnepélyes megnyitóval építeni kezdett üzemben mobiltelefonokat gyárt majd a koreai vállalat. A gyár nagyjából még 2 milliárd dollárnyi pénzösszeget igényel, a teljes kapacitását pedig 2015-re éri el, amikor is évente 120 millió mobilkészülék gördülhet le a szalagokról.  

Az új üzem Thai Nguyen városában kapott helyet, és egészen pontosan a Yen Binh ipari parkban található meg. Ez a Samsung második gyára Vietnámban. Az első már teljes gőzzel termel, évente annyit, amennyit most is előirányoztak: 120 millió készüléket. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.