Hirdetés
. Hirdetés

Világhírű előadók a budapesti Craft Konferencián

|

A Ustream és a Prezi rendezi a fejlesztőknek szóló nemzetközi Craft Konferenciát Budapesten.

Hirdetés

A Craft célja, hogy bemutassa, hogy hol jár és merre tart a fejlesztői szakma; mindezt olyan előadókkal, akik szakterületük világszerte elismert művelői.

A Craft a közösen megszervezett, nonprofit konferenciák 5. rendezvénye, ám az eddigiekhez mérten a legnagyobb esemény. Nagyon nagy érdeklődés követi nem csak itthon, de külföldön is, hiszen a jelenleg regisztrált résztvevők között már most több mint 200 külföldi vendég van. Sok hazai és nemzetközi szponzor fogott össze, hogy egy ilyen nagyszabású esemény létrejöhessen Európa szívében, így érdemes odafigyelni rá.

 

Ezek az előadók jórészt olyan konferenciákon adnak elő, amelyek a hazai fejlesztőknek (földrajzilag vagy anyagilag) nem elérhetőek, ezért a Ustream és a Prezi úgy döntött, hogy Budapestre hozza ezeket az előadókat, és a külföldi konferenciákhoz képest lényegesen olcsóbban teszi őket elérhetővé. Az esemény három fő területre összpontosít:

• Nyelvfüggetlen megoldások, eszközök és jól bevált gyakorlatok, amelyeket minden fejlesztő sikerrel kamatoztathat a napi munkája során. (Pl. Test Driven Development, Behaviour Driven Development, Continuous Integration, Continuous Delivery, Domain Driven Design, biztonság, teljesítmény, különböző architektúrák és elvek bemutatása.)

• Szervezetet érintő témák, például különböző agilis praktikák, a devops témaköre, hogyan segíthet a diverzitás egy céget abban, hogy sikeresebb legyen; miképpen lehet a neurobiológia az ember segítségére annak érdekében, hogy hatékonyabb csapatot építésen.

• Olyan érdekességek, amivel érdemes lehet a fejlesztőknek és a cégeknek megismerkedni, egyfajta iránytű a mai technológiák és újdonságok világában. (Pl. funkcionális programozás, a NewSQL, az Erlang tervezési minták, a Raft protokoll, ami elosztott rendszerek építésekor lehet nagyon hasznos.)

"Az előadók között lesz többek között Douglas Crockford, aki utálja, hogy ha a JavaScript atyjának hívják, Bruce Eckel, aki a mai napig az egyik legnépszerűbb Java és C++ könyv szerzője, Dan North, aki világszinten elismert agilis szakértő, Gojko Adzic, a minőségi fejlesztés egyik fő szószólója, Jeff Hodges, aki a Twitter berkein belül épít elosztott rendszereket, és ennek a fortélyaira meg fog tanítani minket; John Willis, akinek a neve egyet jelent a Devops-szal, Michael Feathers, aki a fejlesztők egyik bibliáját írta, Mitchell Hashimoto, aki olyan népszerű fejlesztő eszközök megalkotója, mint a Vagrant, Packer és a SERF vagy például Michael Nygard, aki a világ egyik legelismertebb előadója architektúrális kérdésekben" - mondta Hodicska Gergely, a konferencia főszervezője, a Ustream fejlesztési vezetője.

Bővebb információ, jegyvásárlás: http://craft-conf.com/2014/

Video: http://www.ustream.tv/craft

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.