Hirdetés
. Hirdetés

Világraszóló mobilapp lett a YouTube Go

|

Már több, mint 130 országban lehet vele letölteni offline megnézésre videókat.

Hirdetés

Hirdetés

A YouTube bejelentette, hogy több, mint 130 országban elstartol a YouTube Go, amely a rendes YouTube app áttervezett változata a lassú vagy drága kapcsolattal rendelkező mobil-felhasználók számára.

Az appal offline megnézésre tölthetünk le videókat (ez eddig a 10 dolláros havi előfizetési díjas YouTube Red egyik szolgáltatása volt), és aztán megoszthatjuk őket a mobilok közti közvetlen kapcsolaton keresztül.

A YouTube Go tavaly Indiában mutatkozott be, ezután 14 országban tesztelték, és most érkezett el a nemzetközi premier pillanata. Közben a Google néhány új szolgáltatással bővítette, most már például lehetőség van magasabb minőségben letölteni vagy streamelni is a videókat, és egyszerre több videót is megoszthatunk másokkal.

Bár az applikációt több, mint 130 országban adták ki, a fókusz továbbra is a korlátozott mobil-hozzáférésű területeken van. A fejlettebb hálózatú országok, például az Egyesült Államok, Kanada, Japán, Németország, Franciaország, Anglia kimaradnak a szórásból, és a jelek szerint mi is ebbe a körbe soroltattunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.