Hirdetés
. Hirdetés

Virtuális szerver az ACE Telecomtól

|

A kis- és középvállalkozások több mint kétharmada minden informatikai szolgáltatást egyetlen kábelen szeretne megkapni. Az ACE Telecom új, KKV-kra szabott Virtuális szerver és Virtuális telefonközpont szolgáltatásaiban a felhasználók maguk állíthatják össze a saját igényeiknek megfelelő csomagokat.

Hirdetés

A Virtuális szerver és Virtuális telefonközpont szolgáltatások elindítását megelőző ACE Telecom-felmérés során összesen 157 informatikai és gazdasági döntéshozó válaszolt IT infrastruktúrával kapcsolatos kérdésekre. A válaszadók 68 százaléka jelezte, hogy nyitott a virtualizációs szolgáltatások igénybevételére, és az is kiderült, hogy jelenleg 58 százalékuk még nem használ ilyet. Azoknak a vállalatoknak, amelyek már élnek a virtualizáció biztosította lehetőségekkel, pozitívak a tapasztalatai. A három leggyakrabban említett érv a szolgáltatások virtualizálása mellett a rugalmasság, a költséghatékonyság és a rendelkezésre állás növelése. Az ACE Telecom a telefonközpontok virtualizálása terén vár igazi áttörést, ugyanis jelenleg csak a válaszadók 18 százaléka alkalmaz ilyet, a következő egy évben viszont 29 százalékuk tervezi telefonszolgáltatása virtualizálását.

"A szervertermek és a hagyományos telefonalközpontok ideje lejárt! A virtualizáció leveszi az ügyfelek válláról a beruházás, az üzemeltetés, a karbantartás, a folyamatos felügyelet és az amortizáció okozta terheket. Bár ezek az előnyök már jól ismertek, mégis a vállalkozások kis része él vele. Mi arra is megoldást kínálunk, hogy a kétkedőknek megmutassuk, miért éri meg virtualizációs megoldásokra váltani. 30 napos tesztidőszakot biztosítunk, amely alatt kipróbálhatják, hogyan működik a teljes egészében a vállalatukra szabott Virtuális szerver és Virtuális telefonközpont szolgáltatásunk" - mondta el Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.

A Virtuális szerver a szervertermekben tárolt szerverek, a Virtuális telefonközpont pedig a hagyományos fizikai telefonközpontok kiváltására alkalmas. A Virtuális szerver esetében a tárhely, a processzor- és a memóriakapacitás rugalmasan módosítható, míg a Virtuális telefonközpont esetében a kezelt mellékek száma változtatható, rövid idő alatt. Utóbbi esetben GSM integrációra is lehetőség van, ami azt jelenti, hogy az alközpontban elhelyezett flottás SIM kártyán keresztül díjmentesen hívhatóak a flottához tartozó mobiltelefonok. 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.